Sikre meddelelser

Om Sikre meddelelser

Sikre meddelelser tjekker de SMS'er og onlinemeddelelser, du modtager, for phishing-links.

Safe Messaging er tilgængelig i abonnementerne Standard, Plus og Premium for Kaspersky-appen.

Sikre meddelelser bruger Kaspersky Security Network til at tjekke links i meddelelser.

Sikre meddelelser blokerer kun links i Google Chrome. For at beskytte dig mod farlige links i onlinemeddelelser skal du opsætte Google Chrome som din standardbrowser.

Denne funktion kan også fungere sammen med forudinstallerede browsere for nogle enheder, f.eks. Samsung Internet på en Samsung-enhed. Andre browsere er ikke understøttet. Hvis du har en Huawei-enhed uden Google Chrome-browser, er denne funktion ikke tilgængelig for dig. I så fald er en kortere version af Sikre meddelelser tilgængelig som funktionen SMS Anti-Phishing.

I dette afsnit

Links i SMS'er

Links i onlinemeddelelser